Köpvillkor
När din order genomförs så debiteras beloppet för de varor som beställts. När varorna lämnat vårt lager får du en leveransbekräftelse till dig via e-mail & sms. Om vi av någon anledning inte kan skicka alla varor i din beställning, så kommer vi att kontakta dig!

Betalning
Du väljer om du vill betala med kort, banköverföring, faktura eller delbetalning eller swish via Billmate.se.

Betalningsalternativ
Aktuella betalningsalternativ som erbjuds genom Billmate Checkout är:
• Kortbetalning
• Swish
• Direktbetalning via bank
• Faktura
• Delbetalning

Kontakta Billmate
Väljer du att betala via Billmate och har frågor om din betalning, skall du vända dig till Billmate som hanterar betalningen.
Du finner deras kontaktuppgifter på: www.billmate.se

Ångerrätt
Du som kund har i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler ångerrätt i 14 dagar vid köp på Internet. Dina varor ska vara oanvända och i samma skick som du fick varan i med alla etiketter på.

Kontakta alltid kundtjänst innan du skickar tillbaka en vara, oavsett anledning.

Återbetalning/justering av retur sker så snart returen är mottagen och blivit registrerad. Har du betalat med kort sätts pengarna för returen tillbaka in på kortet.
Du betalar endast för de varor du behåller samt fraktavgift.

Säkerhet
För alla korttransaktioner tillämpas SSL (Secure Socket Layer) vilket innebär att transaktionerna är krypterade. Kortbetalningar sker med Billmate, som kontrollerar kortets giltighet och att det finns täckning på köpesumman. För din betalsäkerhet finns även stöd för 3D-secure, en säkerhetslösning för kortbetalningar på internet som tillhandahålls av Master SecurCode eller Verified by Visa.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i bild, text och/eller prismärkning. Eventuella tvister hänvisas till Allmänna reklamationsnämnden. Alchemic Extracts följer alltid nämndens rekommendationer.

Sekretess och Personuppgiftslagen
När du registrerar dig som medlem eller gör ett köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att begära ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Force Majeure
Under force majeure skjuts våra förpliktelser upp. Om force majeure råder längre än två månader har kunden såväl som vi, rätt att häva avtalet utan någon skyldighet att betala skadestånd. Med force majeure avses bland annat strejker, sjukdom hos personalen, transportstörningar, import/exportförbud, oavsett om detta förekommer hos oss som företag eller hos våra leverantörer.

Bolagsinformation
Alchemic Extracts AB – 559110-6314
Södra Långebergsgatan 20,
436 32 Askim, Sweden